Over ons

Van Oort Tuinen is een jong modern bedrijf onder leiding van Rijk van Oort en ervaren hovenier Walter Rijneveld en officemedewerkers Heidi en Heleen.
Onze hoveniers zijn gediplomeerd en al van jongs af aan werkzaam in de groen sector. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, een flexibele werkhouding en jarenlange ervaring weten we iedere klus te volbrengen.

Bij ons staat de tevredenheid van de klant voorop. Zo proberen wij altijd met het juiste advies te starten aan een nieuw project. Naast de klant speelt ook de kwaliteit van het geleverde werk een zeer belangrijke rol. Een tuin is vaak een forse investering waardoor het belangrijk is dat de kwaliteit van de gebruikte materialen en de geleverde werkzaamheden zorgen voor jarenlang plezier van uw tuin.

Ook zijn we bezig om steeds meer milieubewust te werk te gaan. Een goed voorbeeld hiervan is de overstap van een motorische heggenschaar naar een elektrische op accu. Het grote voordeel hiervan is dat de accu geen schadelijke uitlaatgassen produceert en een forse vermindering van geluidsoverlast.