Tuinonderhoud

Voor het onderhoud van uw tuin of terrein bent u bij van Oort aan het juiste adres! elke tuin heeft immers periodiek onderhoud nodig. U kunt bij ons terecht voor eenmalig onderhoud of regulier tuinonderhoud. Dit doen we met 100% elektrische accu machines. Dit voorkomt uitstoot van stinkende uitlaatgassen en geluidsoverlast. Ideaal wanneer we bijvoorbeeld de hagen aan het snoeien zijn rond een kantoorpand.

Het onderhoud aan uw tuin of terrein bestaat uit veel verschillende werkzaamheden.

  • Onkruid bestrijding, het onkruid in de borders verwijderen we d.m.v. wieden en plukken. Het onkruid in uw verharding bestrijden we doormiddel van branden of borstelen.
  • Snoeien beplanting, het snoeien van uw vaste planten, heesters en bomen is van essentieel belang om uw planten jong en gezond te houden.
  • Snoeien hagen, bij het snoeien van uw hagen is het altijd weer een uitdaging zo strak mogelijk te knippen. Door gebruik te maken van scherp professioneel gereedschap maken we nette snoeiwonden. Zo hersteld de plant snel.
  • Gazon onderhoud, naast het maaien van uw gazon is het ook belangrijk regelmatig onderhoud uit te voeren. In het voorjaar verticuteren, kantensteken, beluchten enz.
  • Voor regulier onderhoud kunt u terecht bij ons TuinOptimaal Abonnement.